eng | slo 
Sistemi za elektronsko trgovanje
Sistemi za e-poštni
marketing 
Projektni razvoj e-poštnih sistemov 
Uveljavljen spletni sistem za
e-poštni marketing 
E-poštni marketing v večjih strukturiranih organizacijah 
Rešitve za kreativne
teame - izvajalce
e-kampanj za različne
kliente 
»White-label« rešitve, najem izhodnega sistema 
Prodajno spletno ogrodje
eProdaja@Infonova
 
Modularna zasnova prodajno transakcijskega spletnega sistema lastniku spletne prodajalne omogoča, da sam skrbi za tržne vidike prodaje, podobo, vsebino spletnih strani ipd. Med tem, ko za vse tehnične vidike spletne prodaje, ki so danes v nenehnem razvoju, pogodbeno skrbi izvajalec spletnih tehnologij. Tako vzdrževane spletne prodajalne na takšen način nenehno in za lastnika prodajalne tako rekoč samodejno ohranjajo korak s časom in napredkom:  
  • Spletna košarica za enostavno zbiranje artiklov pred nakupom povečuje prodajne učinke, saj uporabniku - kupcu omogoča nakup več artiklov hkrati v enem koraku.
  • Sistem za vodenje podatkov o kupcih omogoča varno hranjenje in priklic podatkov, potrebnih za plačilni promet, da jih uporabniku ni potrebno znova vnašati.
  • Sistem za avtorizacije in izvedbe plačil je osnovni temelj varnosti, saj vsako kreditno kartico pred izvedbo nakupa preveri v centralnih registrih (ti. avtorizira) ter za tem izvede plačilo nakupa.
  • Varne spletne komunikacije z uporabo močnih enkripcijskih spletnih mehanizmov in standardov (https/ssl) omogočajo varnost plačilnih transakcij in zaupnost osebnih podatkov kupcev.
  • Podpora najbolj uveljavljenih kreditnih kartic EC/MC, Diners, Activa, sistem plačevanja prek mobilnih telefonov eMoneta, plačila "po povzetju" ipd.
  • Aktivno spremljanje zakonodaje in zagotavljanje skladnosti z zakonodajo
  • Sledenje novosti na področju varnosti spletnih transakcij
  • Sledenje novosti na področjih elektronske in spletne prodaje
  • Uvajanje novih plačilnih sredstev in sistemov


Za posvet ali več informacij nas prosimo kontaktirajte.
www.eprodaja.si  


To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Google Analytics - trajen piškotek za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Infonova d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenija, direktor: Miha Amon, ID: SI68487410

Preklic vašega soglasja za uporabo piškotkov
Zapri