eng | slo 
O podjetju
Sistemi za e-poštni
marketing 
Projektni razvoj e-poštnih sistemov 
Uveljavljen spletni sistem za
e-poštni marketing 
E-poštni marketing v večjih strukturiranih organizacijah 
Rešitve za kreativne
teame - izvajalce
e-kampanj za različne
kliente 
»White-label« rešitve, najem izhodnega sistema 
O družbi Infonova  
Infonova d.o.o. je slovensko podjetje, ki združuje ekipo izkušenih razvijalcev programske opreme, marketinških ekspertov, analitikov, kreativnih snovalcev in tehnikov različnih izobrazbenih nivojev od študentov ustreznih smeri do diplomiranih inženirjev. Štipendira pa tudi njihovo nadaljnje izobraževanje na magistrskem oz. doktorskem nivoju.  
Glavna usmeritev družbe je izvedba poslovnih in tržnih komunikacij prek sodobnih informacijskih tehnologij. Omogočamo celovito paleto storitev od projektnega razvoja sistemov in rešitev, ki ustrezajo specifičnim potrebam poslovnih procesov, do spletnih sistemov »na ključ« ter uporabniške podpore in svetovanja. Glavna usmeritev družbe je izvedba poslovnih in tržnih komunikacij prek sodobnih informacijskih tehnologij.
Produkte in storitve Infonova uporabljajo tako mala kot velika slovenska ter tuja podjetja in organizacije, sodelujemo pa celo z nekaterimi svetovnimi osebnostmi, kot je denimo pisatelj Paulo Coelho ali industrijski ter medijski oblikovalec in vizionar Hans Donner.  
Prva skrb družbe Infonova je zatorej čim uspešnejši prehod slovenskih podjetij v informacijsko družbo, ki prinaša številne nove možnosti in poslovne priložnosti, vmes pa se razumljivo skrivajo tudi nekatere pasti, ki jih bomo povezani zagotovo uspešno prešli. ... čim uspešnejši prehod slovenskih podjetij v informacijsko družbo...
Podatki o podjetju  
kratko ime:Infonova d.o.o.
polno ime:Infonova nove informacijske rešitve d.o.o.
ulica:Koprska ulica 94
kraj:Ljubljana
pošta:1000
država:Slovenija (EU)
  
tel.:01 25 11 330
faks:01 25 11 335
  
www:www.infonova.si
epošta:
  
DDV id:SI68487410
matična št.:1233050000
TRR (IBAN):SI56 0316 0100 0036 217
BIC / SWIFT:SKBASI2X
odprt pri:SKB Banka d.d. Ljubljana
 


To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Google Analytics - trajen piškotek za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Infonova d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenija, direktor: Miha Amon, ID: SI68487410

Preklic vašega soglasja za uporabo piškotkov
Zapri